FES-TE SOCI
loading

Campus

FALTEN

pel Campus esportiu Olímpia 2024

Diversió, esport & aventura

Els campus són una forma activa i educativa de gaudir de les vacances a través d'activitats físiques, esportives i de lleure, amb les que els infants i adolescents aprenen els valors de la convivència i la companyonia, així com de respecte a l'entorn.

 

Al CEM Guinardó construïm experiències úniques per als més menuts, fent-los participar de la nostra passió per un estil de vida actiu i saludable. Proposem tot un ventall d'activitats diverses i totalment adaptades, per fer de la seva estada al campus una vivència per a recordar.

 

Inscripcions obertes.

Preguntes freqüents inscripcions

Quan s'obren les inscripcions online als Campus d'estiu Olímpia 2024?

El dimarts 2 d’abril de 2024 a les 9:30 a.m. a través de la nostra plataforma online.

Vull inscriure el meu fill/a al proper campus? Com ho he de fer?

PAS 1: Prepara la teva unitat familiar.

El tutor/a haurà de tenir un perfil d’usuari a la web de contractació i tots els seus fills i filles han de tenir la seva fitxa vinculada al tutor/a.

Crea un nou usuari i/o la teva unitata familiar a la plataforma online

Puc apuntar al meu fill/a a diferents modalitats?

PAS 2: Selecciona les modalitats, setmanes i serveis del campus per a cada nen/a

Selecciona la modalitat de campus, les setmanes i serveis complementaris per a cada infant. Podràs contractar en una sola sessió els campus de tots els teus fills/filles i pagar l’import total de la unitat familiar amb targeta de crèdit o dèbit.

Pots escollir diferents modalitats per diferents setmanes/torns. El que no es pot fer són diferents modalitats dins de la mateixa setmana/torn.

* Si voleu demanar beca: 

Haureu de fer tot el procés d’inscripció i, abans d’introduir les dades de la targeta bancària, us donarà l’opció d’escollir fer-ho amb beca.

Haureu d’abonar el 10% del import total del torn/setmanes sol·licitades.

Us recordem que la beca s’atorga com a màxim per a 10 dies.

A partir del 02/04 podeu solicitar la beca. Instruccions.

Quina documentació cal presentar per formalitzar la inscripció?

PAS 3: Completa el qüestionari, signa els consentiments i adjunta documentació

Prepara la següent informació sobre cada infant: al·lèrgies, característiques de discapacitat i altres consideracions mèdiques. Serà obligatori adjuntar: el carnet de vacunacions actualitzat (en cas de no disposar-ne, un informe mèdic) i targeta sanitària de l’infant.

Accedeix a l’apartat ELS MEUS CAMPUS per a completar aquest pas.

Com puc sol·licitar l'ajut econòmic pel Campus Olímpia per al meu fill/a?

Per poder iniciar el tràmit de l’ajut econòmic serà indispensable estar en possessió del número d’identificació de l’alumne IDALU dels vostre/a fill/a que haureu d’introduir durant el procès d’inscripció. Aquesta dada la podeu obtenir a través de l’escola. Recordem que la beca s’atorga com a màxim per a 10 dies.

Més informació i instruccions AQUÍ

Campus Olímpia

Des de fa més de dues dècades, l’Ajuntament de Barcelona ofereix durant el període d’estiu una completa i variada oferta d’activitats d’educació en el lleure a través de la promoció esportiva que es concreta amb el Campus Olímpia i la campanya T’estiu molt.

 

Inclou un programa per a infants i joves ple d’activitats esportives relacionades amb la naturalesa que principalment es desenvolupen en instal·lacions esportives municipals de la ciutat.

 

La campanya de vacances d’estiu, a més, facilita l’accés a les activitats a tots els infants i adolescents de la ciutat gràcies al suport econòmic i de recursos humans de l’Ajuntament a aquelles famílies i infants que, per motius econòmics o personals, necessiten una atenció especial per accedir a les activitats.

Com són els campus al CEM Guinardó?

  • S'inicien quan finalitzen els períodes escolars i coincidint amb les vacances: Primavera (Setmana Santa), Estiu i Hivern (Nadal).
  • Estan dirigits a infants i adolescents, de P3 a 1r de Batxillerat (3 a 17 anys).
  • Les famílies poden escollir entre una àmplia oferta de modalitats i activitats que s'organitzen per anys de naixement.
  • Totes les modalitats de campus inclouen activitats aquàtiques diàries de caràcter recreatiu, planificades i guiades en tot moment per un@ monitor@.
  • S'ofereix servei d'acollida i de menjador.

Tria el Campus d'estiu que més t'agradi

image
CAMPUS PREESCOLAR

Jocs motrius, psicomotrius i sensorials, tallers manuals i activiats aquàtiques (piscina)

image
CAMPUS POLIESPORTIU

Iniciació a diferents esports, jocs motrius, tallers manuals, esports alternatius* i activitats aquàtiques (piscina)

image
CAMPUS FUTBOL

Dues hores diàries de futbol, esports alternatius, jocs recreatius i activitats aquàtiques (piscina)

image
CAMPUS BÀSQUET

Dues hores diàries de bàsquet, esports alternatius, jocs recreatius i activitats aquàtiques (piscina).

image
CAMPUS HIP-HOP

Dues hores diàries d’activitat dirigida coreografiada amb suport musical (funky, hip hop, dance...), esports alternatius, jocs recreatius, tallers i activitats aquàtiques (piscina)

image
CAMPUS FITNESS JOVE

Activitats aquàtiques (piscina), esports, esports alternatius, jocs recreatius, tallers i una sessió d’introducció al fitness diària d’activitats dirigides

image
CAMPUS NATACIÓ ARTÍSTICA INICIACIÓ

Dues hores diàries d’activitat de Natació Sincronitzada, esports alternatius, jocs recreatius i tallers

image
CAMPUS FUTBOL SALA

Activitat diària de futbol sala, esports alternatius, jocs recreatius, i activitats aquàtiques (piscina)

Preguntes freqüents generals

Quines activitats es fan al campus?

Al campus es realitzen activitats esportives (futbol, bàsquet, voleibol, hoquei, bàdminton, minitennis, handbol, rugbi, beisbol, etc.), activitats d’expressió (dinàmiques de grup, expressió corporal, etc), jocs tradicionals, activitats aquàtiques, activitats recreatives, tallers manuals, etc.

Hi ha sortides o excursions?

Als nostres campus apostem per realitzar totes les activitats a les nostres instal·lacions. Creiem que podem oferir un gran ventall d’activitats sense necessitat de fer cap sortida.

Quina ràtio hi ha als grups?
Per a establir la ràtio entre participants i dirigents es pren com a referència la que marca el Decret 267/2016 i queda fixada en 1 dirigent per cada 10 participants. Els grups de preescolar, tenen un monitor/a de suport, a més a més del monitor responsable.
Aniran a la piscina cada dia?
Sí, tots els grups tenen una activitat aquàtica diària programada.
I si el meu fill/a no sap nedar o té por a l’aigua? És obligatori fer l’activitat?
Tots els infants o adolescents, realitzen una prova de nivell abans d’iniciar el primer dia d’activitat aquàtica, on els monitors/es valoren el seu nivell d’autonomia. Si no saben nedar, se’ls hi facilitarà el material de flotació, els medis necessaris, i el suport dels monitors/es, per poder realitzar l’activitat. Si el teu fill/a no es vol banyar per que té por, en cap cas l’obligarem, però sí que acompanyarà al seu grup a la piscina i el farem partícip de l’activitat des de fora de l’aigua. NO ES FARÀ CURS DE NATACIÓ.
Què passa els dies de molta calor si fan activitat a l’exterior?
L’activitat es mantindrà, tot i que es faran descansos amb més freqüència per la hidratació i descans en una zona d’ombra. També incidirem en l’ús de la gorra, crema solar i anar remullant-se amb aigua el cap.
Pot venir a recollir al meu fill/a una persona que no està autoritzada a la llista?
No, els monitors/es no entregaran als vostres fills/es a una persona que no aparegui a la llista d’autoritzats. En cas de que hagi de venir una persona que no consti, haureu de fer una autorització puntual i entregar-li al monitor/a.
Els nens poden portar el mòbil?
La nostre recomanació és que no. Tot i així si l’han de portar, no el podran fer servir durant el campus. En cap cas ens farem responsables de la seva pèrdua o si es fa malbé.
El meu fill/a necessita prendre una medicació, a qui informem?
Ho haureu d’indicar a la inscripció si és una medicació que ha de prendre a diari. Si és una medicació puntual, ho haureu de comunicar al monitor/a. En ambdós casos, heu de descarregar i omplir l’autorització mèdica que trobareu a la web. Seran els responsables de campus qui s’encarreguin de l’administració de medicaments.
Cal portar roba de recanvi?
Els grups de preescolar hauran de dur una muda per si hi hagués qualsevol incident. Recomanem a a resta d’infants i adolescents que portin una samarreta de recanvi per poder canviar-se si suen molt.
Com puc contactar amb l'equip del campus per realitzar una consulta o demanar un aclariment?

La majoria de respostes les trobareu al Protocol intern per a famílies AQUÍ

Si necessiteu resoldre algun altre dubte, podeu conctactar-nos directament a info@cemguinardo.cat i us respondrem el més ràpid possible.

On puc trucar per qualsevol emergència?

A la recepció del centre

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.